Áraink

Biztosítéktábla csere árak

Biztosítéktábla csere 4 db kismegszakító beépítéséig:

19. 400
Ft

Egyfázisú Fi- relé bépítése:

12. 000
Ft

Háromfázisú Fi- relé beépítése:

14. 000
Ft

4-nél több kismegszakító beépítése esetén:

+1. 500
Ft/db
Moduláris csengo beépítése:
3. 000
Ft
1 fázisú túlfeszültség védelem beépítése:
Ft
3 fázisú túlfeszültség védelem beépítése:
Ft
Biztosítéktábla csere gyorsszerviz díja:
6.000
Ft

AKCIÓ!!!
Állandó AKCIÓ keretében a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat Budapest összes kerületében kiszállási és parkolási díj nélkül végezzük.

Referencia képek

A biztosítéktábla (lakáselosztó) csere költsége: 19.400 Ft.
Új biztosítéktábla felszerelésekor, vagy a meglévo biztosítéktábla cseréjekor a szabványok által kötelezoen eloírt hibaáram- védo kapcsolót, közismert nevén Fi- relét (ÁVK, RCD) minden esetben beépítjük az új biztosítéktáblába.

A lakás rossz elektromos hálózata a Fi- relé leoldását okozza, melynek javítását 3.500 Ft-os óradíj + anyagköltség ellenében tudjuk elvégezni.
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a biztosítéktábla csere költsége a Fi relé leoldását előidéző elektromos hiba javítását nem foglalja magában!

A biztosítéktábla csere költsége 4 modulra (kismegszakító, más néven biztosíték) vonatkozik, e feletti darabszám esetén +1. 500 Ft/db költséggel számolhat.
Eszerint: 5 modul 20.900 Ft, 6 modul 22. 400 Ft, és így tovább.

A biztosítéktábla cseréjekor egy kitűnő minőségű, 12 modulig bővíthető, fehér színű, lángálló anyagú, teljesen zárt műanyag, füst színű- felhajtható előlappal rendelkező elosztó doboz kerül beépítésre, új kismegszakítókkal, melyek a meglévő vezetékek anyagának és keresztmetszetének megfelelő értékűek és karakterisztikájúak.

A biztosítéktábla csere részeként a lakás teljes elektromos ellenőrzését is elvégezzük.

A hibaáram-védő relé (Fi, ÁVK, RCD) beépítését a Magyar Szabvány kötelezően előírja, kérem, rendeléskor vegye figyelembe, hogy kizárólag a Fi relé beépítésével tudjuk elvégezni lakása biztosítéktábla cseréjét.

- egyfázisú Fi- relé beépítése 12.000 Ft
- háromfázisú Fi- relé beépítése: 14.000 Ft

Az új biztosítéktábla az elavult, nem túl esztétikus csengő helyett úgynevezett moduláris síncsengő beépítésére is ad lehetőséget, mely 3.000 Ft többletkiadást jelent, azonban jelentősen növeli lakása vizuális összhatását.

A sok kivitelező közül nem tudja, hogy kivel végeztesse el otthona biztosítéktáblájának cseréjét?
A döntésben segítünk Önnek az alábbi érvekkel.
- A weboldalunkon feltüntetett áraink naprakészek, az anyagköltséget és munkadíjat is magukban foglalják.
- Ön már a megrendelés előtt pontosan megállapíthatja a várható kiadásait, a meglévő biztosítékok (kismegszakítók) megszámolásával.
- Aktuális akciónk keretében a biztosítéktábla csere szolgáltatunkra kiszállási díjat és parkolási költséget nem számolunk fel.
- A biztosítéktábla csere alkalmával minden cégünk által beszerzett és beépített anyagra, valamint az elvégzett munkára 2 év teljes körű garanciát vállalunk.
- Nincsenek rejtett költségek, váratlan kiadások.

Ne habozzon, bármely kéréssel, kérdéssel keressen bátran elérhetőségeinken.
Elektrodirekt- Önért, Önnek.