Ne késlekedjen, cseréltesse le a régi, elavult lakáselosztóját, óvja ezzel is otthonát és környezetét.

A régiekkel szemben az új biztosítéktábla dobozok már teljesen zártak, anyaguk lángálló és külsejük is tetszetős, tehát a mai kor ízlésének és az új szabványok igényeinek egyaránt megfelelnek.
Ön kis beruházással óriási kockázatcsökkenést érhet el lakása és értéktárgyai védelmének érdekében.
Igény esetén tovább növelhető biztonsága egy életvédelmi relé, más néven Fi-relé beépítésével, vagy akár villámvédelemmel is. Az ilyen jellegű kiegészítőket ajánlatkéréskor egyeztetjük.

Egy lakás, vagy iroda megfelelő áramellátása nagyban függ attól, hogy milyen állapotban van a biztosítéktábla. Különösen a régi építésű lakásoknál, házaknál fordul elő, hogy a régi hálózat nem bírja azt a terhelést, ami a mai élet velejárója.
Költözésnél, nagyobb felújításnál, esetleg festés előtt érdemes villanyszerelő szakembert hívni a biztosítéktábla és az elektromos kötések vizsgálatához, szükség szerint cseréjéhez.
A panellakásokban érdemes fokozott figyelmet fordítani a biztosítéktábla állapotára, itt ugyanis a vezetékek cseréje nehezen kivitelezhető és költséges.

 

Az elektromos hálózat felülvizsgálata 5-10 évente ajánlott! Ez fontos művelet elektromos berendezéseink védelméhez, valamint tűzeset megelőzéséhez.
Régi építésű házakban, belvárosi lakásokban és a panellakásokban alumínium vezetéket használtak, mely gyenge áramvezető képessége miatt mára elavulttá vált. Ezek a kábelek egy rossz, összesodort kötés következtében, vagy akár egy elöregedett olvadóbiztosíték, egy idejemúlt kismegszakító meghibásodása esetén könnyen megolvadhatnak, rosszabb esetben kigyulladhatnak.

Ennek megelőzése nagyon fontos feladat és a lakás tulajdonosának a felelőssége!

Egy lakásban a biztosítéktábla csere 1-2 órát vesz igénybe. Megkeresésétől számítva akár 3 órán belül elvégezzük a biztosítéktábla cseréjét, részletekért tekintse meg árainkat.
A villanyszerelő szakembereink által beépített anyagok kitűnő minőségűek és magas élettartamúak, ezekre 2 év teljes körű garanciát vállalunk.
A beépített anyagokról és az elvégzett munkáról munkalapot állítunk ki, ezzel is biztosítva Önt cégünk megbízhatóságáról.

Ne késlekedjen, keresse fel cégünket most!

Köszönjük, hogy megtekintette weboldalunkat.

Tisztelettel: Németh Tamás Biztosítéktábla csere

 

Partnereink:

Keresned sem kell!